Rønne Hotels faciliteter

d

Rønne Hotel er et moderne selvbetjeningshotel er tilgængeligt 24 timer i døgnet

Gæsterne har adgang til hotellet og hotelværelser ved hjælp af en sekscifret kode, der afsluttes med hashtag # på tastaturet på døren. Koden og værelsesnummeret findes på fakturaen, der fremsendes via mail efter bestilling. På ankomstdagen sendes der også en SMS til gæsten med koden og værelsesnummeret, i tilfælde af at de skulle have forlagt det. Der er altid en døgnvagt til rådighed på telefon 30 70 20 70, hvis der skulle opstå spørgsmål.

Fri parkering ved hotellet:

På hotellets hovedindgang er der en stor P-plads til rådighed, og der er mulighed for at oplade el-biler via stikkontakter på trappetårnet. For gæsternes sikkerhed er etagen, ejendommen og visse parkeringspladser udstyret med overvågningskameraer. På værelserne er der installeret røgalarm, slangevindue, røgventilation og flugtvejskilte i henhold til seneste bygningsreglement.

Sikkerhed på hotellet:

Etagen, ejendommen og enkelte P-pladser er tv-overvåget for din sikkerhed.
Der er røgalarm på værelser, slangevinde, røgventillation, flugtvejskilte m.m. efter seneste bygningsreglement.

Gratis Morgenmad på Rønne Hotel

Morgenmaden serveres i køkkenet på etagen og stilles frem til hver enkelt gæst. Gæsterne kan vælge at tage morgenmaden med ind på værelset eller nyde den på tagterrassen, hvor der er udemøbler, parasoller og blomsterkrukker til rådighed

Rygning på hotellet

Hotellet er et ikkeryger hotel, kun på tagterrassen må der ryges.

Hotel med terrasse

Tagterrassen er indrettet med udemøbler, parasoller og blomsterkrukker.

hotelværelser bornholm oversigt

TOP